Jacob van Lennepkade 11 - Gouda 06 22 681 252
  • Text Hover
OVER BASSIE

Bassie Architectuur is een architectenbureau opgericht door Carl Bassie in 2015. Uniek aan ons bureau is de samenwerking en netwerk met andere specialisten in het vak. Onder leiding van Carl Bassie wordt er dagelijks gewerkt aan vele verscheidene projecten met meerdere specialisten uit het vak. Het delen van kennis en ideeen tussen de specialisten zorgt voor goed afgestemde en kwalitatief hoge projecten.

 

Wij werken samen met andere architectenbureaus, zelfstandige architecten en specialisten in het vak. Op deze manier zijn we flexibel en kunnen we onze klanten precies bieden wat ze van ons verwachten. U kunt bij ons met elke vraag terecht.  

BENADERING

Bij Bassie Architectuur komen 3 elementen samen sterk naar voren. Dat zijn de schoonheid, de techniek en de bruikbaarheid van onze ontwerpen. Wij zetten onze creatieve geest en kennis in zodat deze 3 elementen samen gebracht worden tot een unieke beleving in de gebouwde omgeving. Een beleving die haarfijn aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers. Bij ons staat de opdrachtgever in het middelpunt van het ontwerpproces, vanaf het begin tot het eind. Elk ontwerp is daarmee uniek en onderscheidend.

CARL H.M. BASSIE
Architect

 

Na en tijdens de opleiding Bouwkunde aan de TU in Delft heeft hij bij verschillende architectenbureaus en samenwerkingen met andere architecten zijn kennis en kunde opgedaan in een grote diversiteit aan projecten. In 2015 was het moment om zijn kunde onder eigen naam voort te zetten.

 

Specialist in het detail en de beleving van de gebruiker in het ontwerp. Daarnaast zeer sterk in de persoonlijke benadering van de opdrachtgever 

 

Klik hier voor Linkedin-Profiel

  • Text Hover