Over ons

In 2016 is Carl Bassie het bureau Bassie Architectuur gestart. Dit vol passie en drive voor het ondernemen en de architectuur. Na een aantal succesvolle jaren is het team versterkt met Angela Bassie, die zorg draagt voor de interieurs van de projecten. De gouden combinatie van een architect en interieur-architect is duidelijk zichtbaar in de ontwerpen. De scheidslijn tussen architectuur en interieur verdwijnt, waardoor de ontwerpen perfect op elkaar afgestemd zijn. De werkwijze is zo uniek dat projecten volledig van begin tot eind gecombineerd worden. De brede kennis over materialen, ruimtelijke kwaliteit en het proces zorgt ervoor dat Bassie Architectuur werkzaam is op een breed spectrum. Met oog voor detail en een persoonlijke benadering maken Angela en Carl van elk ontwerp in een succesvol en uniek project.

Wij zoeken versterking van ons team!

Onze succesvolle bureauformule zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar jou om ons team te versterken om deze positieve ontwikkeling extra kracht bij te zetten. De werkzaamheden die bij de functie horen zijn breed. Je bent betrokken bij de eerste ontwerpschetsen en analyse van het vraagstuk, tot het maken van 3D ontwerpen (SO, VO, DO)  en de presentatie daarvan aan de opdrachtgevers. De uiteindelijke bedoeling is dat jij uitgroeit tot een zelfstandig opererende architect met eigen projecten en verantwoordelijkheid. De doorgroeimogelijkheden zijn bij ons eindeloos naar eigen inzet. 

Kortom, ben je enthousiast geworden en pas je in het geschetste plaatje? Stuur dan je motivatie, met een CV + Portfolio naar info@bassiearchitectuur.nl! Wij hopen binnenkort kennis met je te maken!

BASSIE zoekt een Assistent Ontwerper 

In het centrum van Gouda is Bassie Architectuur & Interieur gevestigd in een voormalig bankgebouw aan de gracht.  Wij zijn een jong en dynamisch architectenbureau met een breed scala aan projecten op het gebied van architectuur en interieur. De combinatie van architectuur & interieur zorgt voor bijzondere ontwerpen op elk schaalniveau, van volledige renovaties van woningen tot de ontwikkeling van panden, en van het ontwerpen van keukens & badkamers tot het realiseren van vrijstaande nieuwbouw villa’s. Wij ontwerpen op een heldere en eigentijds manier. In combinatie met onze creatieve benadering ontstaan unieke projecten. In het kantoor heerst een laagdrempelige, persoonlijke en positieve sfeer. Deze sfeer dragen wij uit naar onze opdrachtgevers. Elk project wordt met veel enthousiasme aangevlogen. Dit zorgt ervoor dat elke project een succes wordt en elke dag er anders uitziet. Daarbij is de doorloop van de projecten hoog waardoor er altijd een frisse blik blijft.

 

Onze succesvolle bureauformule zorgt ervoor dat wij op zoek zijn naar jou om ons team te versterken om deze positieve ontwikkeling extra kracht bij te zetten. De werkzaamheden die bij de functie horen zijn breed. Je bent betrokken bij de eerste ontwerpschetsen en analyse van het vraagstuk, tot het maken van 3D ontwerpen (SO, VO, DO)  en de presentatie daarvan aan de opdrachtgevers. De uiteindelijke bedoeling is dat jij uitgroeit tot een zelfstandig opererende architect met eigen projecten en verantwoordelijkheid. De doorgroeimogelijkheden zijn bij ons eindeloos naar eigen inzet. 

 

Wat wij vragen

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de richting bouwkunde en/of een opleiding Architectuur aan de TU.

 • Starter op de arbeidsmarkt. Net afgestudeerd of een paar jaar ervaring.

 • Beheersing van Archicad, Indesign & Photoshop is van belang.

 • Iemand met een unieke persoonlijkheid, die uitgesproken durft te zijn en communicatief vaardig is. 

 • Iemand die flexibel werkt, zelfstandig kan zijn en een drive heeft om succes te behalen. 

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

 • je kunt makkelijk schakelen tussen het informele karakter dat past bij een creatieve organisatie en een meer formele houding die past bij de professionele uitstraling 

 • je bent 40 uur per week beschikbaar, 36 uur of 32 uur is eventueel bespreekbaar

Wat biedt Bassie?

 • Een baan die er elke dag anders uitziet in een dynamische en jonge omgeving met een informeel karakter. 

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO - gebaseerd op prestatie & opleiding. 

 • Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met zicht op een vaste aanstelling. 

 • De doorgroei mogelijkheden zijn eindeloos naar eigen inzet. De uiteindelijke bedoeling is dat jij uitgroeit tot een zelfstandig opererende architect met eigen projecten en verantwoordelijkheid.

 • Daarnaast bieden wij een 13de maand, en volledige reiskosten vergoeding.

 

Kortom, ben je enthousiast geworden en pas je in het geschetste plaatje? Stuur dan je motivatie, met een CV + Portfolio naar info@bassiearchitectuur.nl! Wij hopen binnenkort kennis met je te maken!

Carl Bassie

Architect - bouwkundig ingenieur

 

Carl Bassie is een nieuwsgierige architect met een fascinatie voor de gebouwde omgeving en de gebruiker. Op jonge leeftijd is hij zijn carrière bij een architectenbureau begonnen. Na een studie bouwkunde en architectuur aan de TU in Delft, heeft hij ervaring en kennis op bij verschillende architectenbureaus. Met de drive voor ondernemen en architectuur is hij in 2016 Bassie Architectuur gestart. Zijn creatieve geest in combinatie met de passie voor techniek zorgen voor heldere en eigentijdse ontwerpen. Hij neemt veel tijd voor de opdrachtgever zodat elke wens passend wordt.

Architect-registratienummer: 1.131115.006

Angela Bassie

Interieurontwerper en stylist

Angela Bassie is de interieurontwerper en stylist van het team. Na mode gestudeerd te hebben in Londen heeft Angela carrière gemaakt in de marketing. Na het restylen van bars, restaurants voor een betere klantervaring en beleving is ze haar jeugddroom achterna gegaan. Angela's brede kennis op het vlak van materialen, kleuren, beleving en stijl leveren bijzondere en heldere interieurs op. Ze tovert elke ruimte om tot een aangename plek om in te vertoeven. Gedreven door de wensen van de opdrachtgever ontstaan heldere stijlvolle interieurs.  

Ons netwerk

Wij hebben in de loop van de tijd een alzijdig netwerk van partijen waar we mee samenwerken opgebouwd. Zo kunnen we projecten nog completer aanpakken. We schakelen samenwerkingspartners in voor bijvoorbeeld constructieve adviezen, EPC- en MPG-berekeningen en bouwfysische adviezen. Bassie architectuur blijft daarbij altijd het coördinerend contactpunt voor onze opdrachtgevers. Door onze goede samenwerking met verschillende aannemers kunnen we altijd een aannemer aandragen waar wij vertrouwen in hebben. Maar wij vinden het ook altijd interessant en leuk om voor ons nieuwe aannemers te leren kennen en een nieuwe samenwerking te starten. En niet geheel onbelangrijk: we kennen de weg binnen de gemeentelijke overheid. Bassie Architectuur zorgt doorgaans voor soepele vergunningsprocedures.

Neem contact met ons op voor de volgende stap.

De volgende stap is een vrijblijvend gesprek met ons. Wij maken graag tijd voor uw vragen. Tijdens het gesprek geven wij u inzicht in de mogelijkheden en zullen wij u vrijblijvend voorzien van een offerte. Gebruik onze whatsapp-chat als u een concrete vraag heeft of als u een afspraak wilt maken. De koffie staat altijd klaar.

 

 

Whatsapp-Chat - 085 004 1600

Email info@bassiearchitectuur.nl

Telefoon - 085 004 1600