Proces

Voor ons is het proces tot een succes vol project erg van belang. Stap voor stap naar succes. De verschillende stappen voegen meer informatie toe aan het ontwerp, en het ontwerp wordt daarmee steeds verder uitgewerkt. Hoe verder het ontwerp uitgewerkt wordt, hoe beter het gecommuniceerd en vastgelegd kan worden richting de aannemer. 

Het proces is op een schematische manier weergegeven om het voor u zo overzichtelijk mogelijk te maken. Binnen de verschillende stappen bevinden zich allerlei thema;s en tussenstappen die wij u graag uitleggen tijdens het proces. 

Bij Bassie bent u onderdeel van het proces. Wij zullen u altijd vertellen wat wij doen, en waarom wij die stappen nemen. Zo wordt u bij het ontwerp betrokken en wordt uw stem/mening gehoord en verwerkt in het ontwerp. 

 Naast de uitwerking van het volledige traject kunt u hier ook onze handleiding downloaden.

 

 

 

01. Consult | Vrijblijvend

Het eerste gesprek is altijd gratis, vrijblijvend en informatief. In het eerste gesprek worden de wensen van de opdrachtgever besproken en wordt er uitgelegd hoe Bassie de opdrachtgever van dienst kan zijn. De kennismaking vindt bij voorkeuk plaats bij ons op kantoor of bij de opdrachtgever thuis. Een digitale kennismaking behoort ook tot de opties. 

02. Offerte | Vrijblijvend

Na het eerste consult ontvangt u van ons binnen 24 uur een, op maat gemaakte, vrijblijvende offerte. Hierin staat een korte omschrijving van de wensen gevolgd door een conclusie waar de offerte op gebaseerd is. In een overzichtelijk document worden de kosten per fase in kaart gebracht.  

03. Planning

Bij akkoord op de offerte wordt de volgende stap genomen. De verschillende fasen van het project worden in onze planning opgenomen. De planning hangt af van beschikbaarhied in de planning en de gemaakte afspraken in de offerte. Wanneer de planning staat wordt deze met de opdrachtgever gedeeld. 

Overzicht

In onderstaand overzicht ziet u overzichtelijk het hele proces bij Bassie. Per fase wordt er uitgelegd wat er in deze fase gebeurd en uit welke onderdelen/producten deze fease bestaat.

 

Klik hier voor het overzicht bij Bassie

 

Handleiding.

In onze handleiding zijn alle stappen met betrekking tot het proces, wat een ontwerp is, hoe het honorarium is opgebouwd, wat u van ons kunt verwachten per stap en nog veel meer informatie terug te vinden. 

 

Bekijk de handleiding hier. 

 

391 | Maasland | Verbouwing + Uitbouw

380 | Gouda | Uitbouw

Interesse?

Wanneer u een terugbelverzoek wilt sturen, laat dan uw naam en telefoonnummer achter. We bellen u zsm terug!