Verduurzaming van uw woonhuis

In Nederland zijn nog vele huizen die op het gebied van verduurzaming grote slagen kunnen maken. Voor velen is het de vraag waar te beginnen met de verduurzaming van mijn huis? En wat levert het op? Wat zijn de mogelijkheden om te verduurzamen? En hoe groot is de impact? 

Wij kunnen u hier onafhankelijk advies in geven. Wij zorgen ervoor dat de ingrepen die wij voorstellen passend en uitvoerbaar zijn binnen de bouwkundige mogelijkheden van de woning en het budget. Laat bij ons een gratis analyse maken van uw huis, en wij zullen u aangeven wat de zwakke plekken en mogelijkheden zijn van uw woning. 

Onze onafhankelijkheid betekent dat wij het beste met u voor hebben, en geen belang hebben bij het voorstellen van maatregelen. Daarmee komt u altijd eerlijk en goed uit.

Zonnepanelen indelingstekening bestaande woningen

Tekeningen - Als er de wens is om zonnepanelen op uw dak te plaatsen aan de voorzijde van de woning, en/of uw woning is een monument, dan is daar een omgevngsvergunning voor nodig Wij maken tekeningen van de bestaande situatie van uw woning, en tekenen daar het beste legplan op. Hierin houden wij rekening met de afmetingen van het dak, de afmetingen tot de randen, dakkapellen, installaties en dakramen. Op deze manier ontstaat de best passende en optimale ligging van het plan.

Omgevingsvergunning - Indien gewenst kunnen wij ook het traject bij de gemeente starten, en de aanvraag voor uw volledig uit handen nemen. 

350 | CuraƧao | Nieuwbouw

356 | Benthuizen | Uitbouw

Interesse?

Wanneer u een terugbelverzoek wilt sturen, laat dan uw naam en telefoonnummer achter. We bellen u zsm terug!